Modul Touch Dimmer presiune constanta PWM Mărește

Modul Touch Dimmer presiune constanta PWM

modultouchpress

New product

Modul Touch Dimmer presiune constanta PWM

More details

16,00 lei

Informații

Tensiune, puteți alege în mod arbitrar între 2.4V la 4.5V.

Instalare: nu trebuie să atingeți direct folia de cupru, diminuarea poate fi prelucrată prin sticlă acrilică (peste 3mm) sau din material plastic.

Modul de reglare a diminuării: diminuarea PWM nepolară.

Modul de conectare: placa PCB (VCC, GND) este alimentată cu energie (LED +, LED-) este conectată la lămpile cu LED-uri ale zonei de atingere pozitivă și negativă (amprentă digitală) lung), zona de piele de cupru ar trebui să fie 2x3cm.With cupru foaie de cupru folie bord modul va parte la partea de coajă.

Apăsați (durata duratei atingerii este mai mică de 550 ms) poate controla lampa. Apăsați o dată, lumina se aprinde; faceți clic din nou, lampa este oprită. Luminozitatea inițială a luminilor aprinse fix pentru luminozitatea totală de 90%.

Apăsați o perioadă lungă de timp (durata duratei de atingere este mai mare de 550ms), puteți realiza diminuarea treptată a luminilor. Apăsați lung o dată, nivelurile de lumină crește treptat nivelurile de lumină atunci când este eliberat după timpul de eliberare parcat în luminozitatea corespunzătoare, timp îndelungat, dacă mai mult de trei secunde, nivelurile de lumină pentru a atinge luminozitatea maximă nu se schimbă; din nou, atingeți apăsat lung, nivelul luminii a scăzut treptat, pentru a opri atunci când eliberați nivelurile luminii în timpul de eliberare corespunzător al luminozității, dacă timp de mai mult de trei secunde, nivelurile de lumină după atingerea luminozității minime nu se schimbă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Modul Touch Dimmer presiune constanta PWM

Modul Touch Dimmer presiune constanta PWM

Modul Touch Dimmer presiune constanta PWM

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: