Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin POSTA ROMANA sau FAN COURIER, depinde de metoda pe care o alegeti inainte de finalizarea comenzii.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

1.POSTA ROMANA - plata comenzii se face la ridicarea coletului din oficiul postal

Coletul ajunge la oficiul postal de care apartine adresa de livrare in 3-4 zile de la data finalizarii comenzii pe site.

2.POSTA ROMANA - plata comenzii se face online pe site prin card sau transfer bancar

Coletul ajunge la oficiul postal de care apartine adresa de livrare in 3-4 zile de la data confirmarii platii de care procesatorul de plati "EUPLATESC".

3.FAN COURIER - plata comenzii se face la livrare

Coletul ajunge la adresa de livrare in 1-2 zile de la data finalizarii comenzii pe site.

Transportul este achitat de cumparator la ridicarea coletului de la curier, atat pentru livrare cat si pentru ramburs (in cont colector).

4.FAN COURIER - plata comenzii se face online pe site prin card sau transfer bancar

Coletul ajunge la adresa de livrare in 1-2 zile de la data confirmarii platii de care procesatorul de plati "EUPLATESC".

Transportul este achitat de cumparator  la ridicarea coletului de la curier doar pentru livrare, nefiind nevoie sa se plateasca si pentru ramburs.

Pentru metodele de livrare 3 si 4 cu serviciul FAN COURIER , costurile de transport sunt doar pentru localitati pentru care nu se percep alte taxe pentru kilometrii suplimentari.

Pentru localitati care se percep kilometrii suplimentari (nu sunt in aria de acoperire gratuita )din partea FAN COURIER, NU SE ACCEPTA COMENZI!

VA MULTUMESC !