Prelucrarea datelor cu caracter personal si Confidentialitatea Datelor

Conform DECIZIA nr. 200 din 14 decembrie 2015 Constantinescu St Mihai PFA nu este obligat pentru depunerea notificarii catre Autoritatea Naţionala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, dar cu toate acestea respecta prevederile in vigoare asa cum sunt prezentate mai jos.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Constantinescu St. Mihai PFA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: crearea contului de utilizator si managementul acestuia , pentru facturarea bunurilor achizitionate/cumparate de pe siteul nostru , informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe ElectronicGadgets.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de publicitate, administrative, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a va putea vinde produsele si serviciile noastre.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a ELECTRONICGADGETS magazin online al Constantinescu St. Mihai PFA si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Constantinescu St. Mihai PFA.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar de către Constantinescu St. Mihai PFA şi nu sunt comunicate altor parti.

Constantinescu St. Mihai PFA isi rezerva dreptul de a modifica periodic continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment ca raspuns la schimbarile intervenite in legislatia in vigoare.

Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Constantinescu St. Mihai PFA va puteti inscrie la newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul CONSTANTINESCU St. MIHAI PFA (str. Ec. Cezarescu, nr. 30, sector 6, Bucuresti). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul eMAG cu protecția datelor la adresa de e-mail electronicgadgets@electronicgadgets.ro sau prin poștă sau curier la adresa str EC. Cezarescu nr 30, Bucuresti – cu mentiuneaîn atenția Responsabilului cu protecția datelor.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor informatice.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație, acestea fiind stocate pe servere securizate.In acelasi timp asiguram si redundanța datelor.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi EuPLATESC. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2 oferita de catre furnizorul de servicii.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.


_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.