Senzori presiune roti wifi TPMS cu afisaj digital incarcare solara si usb Mărește

Senzori presiune roti wifi TPMS cu afisaj digital incarcare solara si usb

tpms

New product

Senzori presiune roti wifi TPMS cu afisaj digital incarcare solara si usb

More details

This product is no longer in stock

148,00 lei

Informații

Monitorizarea presiunii / temperaturii atmosferice: Pentru a proteja siguranța șoferilor și a pasagerilor, monitorul de presiune al pneului TPMS poate monitoriza imediat scurgerile / presiunea excesivă a aerului / temperatura excesivă. Potrivit pentru autoturisme, vehicule off-road, vehicule comerciale, MPV-uri, SUV-uri, microbuze și camioane.
Încărcarea dublă solară și USB: receptorul în sine are un panou solar și o baterie de litiu de capacitate mare de 450mAh. Bateria senzorului durează până la 2 ani, deci nu este necesar să înlocuiți mai întâi bateria senzorului. Solar și USB pot fi reîncărcate in două moduri, astfel încât pot fi utilizate în mod normal în zilele însorite sau ploioase.
Valoare de alarmă și unitate de afișare reglabilă: 1 alarmă de înaltă presiune 2 alarmă de înaltă temperatură a pneului 3 alarmă de presiune a aerului anormal 4 senzor alarmă de energie scăzută 5 alarmă de pierdere a senzorului 6 alarmă de puncție cu viteză lentă. Dacă setați presiunea aerului, vă va avertiza atunci când valoarea depășită este depășită. Sunt afișate două unități de presiune: PSI și Bar. Puteți să-l configurați după cum este necesar. Există două tipuri de unități de temperatură: ° C și ° F. Poate fi setat și reglat cum doriti
IP67 Impermeabil, ușor de instalat: alarmele sonore detectează simultan temperatura și presiunea celor patru anvelope. Senzorul este evaluat IP67, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățarea mașinii sub presiune ridicată și este protejat de ploaie și umiditate. Cunoașteți presiunea și temperatura anvelopelor fără cabluri. Senzorul este blocat cu o piuliță pentru a preveni furtul!
Funcția de detectare automată a vibrațiilor: la pornirea motorului, senzorul de presiune a aerului detectează vibrațiile și pornește automat. Dacă senzorul nu poate detecta vibrațiile, afișajul va intra automat în modul de repaus pentru a economisi puterea. După ce produsul este pornit, nu trebuie să îl opriți atunci când nu îl utilizați. Se va porni automat când vibrează. După ce opriți manual produsul, trebuie să îl porniți manual.

Specificații:

Receptor:
Frecvența de lucru: 433,92 MHz ± 0,1 MHz
Temperatura de lucru: -40 ℃ - + 85 ℃ / -40 ℉ - + 185 ℉
Curent de lucru: ≤30mA
Tensiune de operare: 5V
Greutate: approx.230g

Senzor:
Interval de presiune: 0- 5.0 Bar / 0-2.5,5 Psi
Impermeabil: IP67
Durata de viață a bateriei: 1-2 ani


Pachetul include:
1 x receptor energie solară TPMS
4 x senzori externi (baterie inclusă și încorporată)
4 x saiba anti-pierdute
1 x cablu de încărcare
1 x manual de utilizare in limba engleza

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Senzori presiune roti wifi TPMS cu afisaj digital incarcare solara si usb

Senzori presiune roti wifi TPMS cu afisaj digital incarcare solara si usb

Senzori presiune roti wifi TPMS cu afisaj digital incarcare solara si usb

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: